Huis in Etten-Leur blijft ruim 20 jaar schoon en droog

Een huis aan de Wilgenlaan in Etten-Leur had last van aanhechting van vuil en vocht tegen de voorgevel. De gevel werd snel zwart, er onstond mogroei, schimmels en na een regenbui bleef de complete gevel nat. Om deze problemen op te lossen is er besloten om de voorgevel te behandelen met s14. Een product dat poreuze oppervlaktes goed beschermd voor 20-30 jaar! Dit maakt de gevel tevens onderhoud- en schoonmaak vriendelijk.

Factoren die geen kans meer hebben op de gevel:

  • zouten uit de lucht
  • vocht en water uit neerslag
  • organische groei van micro-organismen (algen en mos)
  • vuiluitstoot door vervuilde buitenlucht
  • verwering door vorst en warmte

Doelstelling was de onderhouds- en schoonmaakkosten te verlagen, de muur lang mooi te behouden en een betere bescherming te bieden op de lange termijn. De bewoners van het huis aan de Wilgenlaan in Etten-Leur namen contact op met Greenpower Nano voor een passende oplossing. Greenpower Nano heeft de poreuze ondergrond behandeld met de nano-coating S14 (meer informatie).

Deze nano-coating is ideaal voor stenen (poreuze) ondergrond en beschermt voor een lange termijn waarbij de schoonmaak en onderhoudskosten aanzienlijk lager zijn. Een zeer interessant en geslaagd project. Wilt u meer van dit project weten of heeft u zelf een potentieel project neem dan vrijblijvend contact met ons.

Hieronder ziet u goed het verschil tussen de behandelde muur (die dus droog blijft) en de natte muur bij de buren: