Staka schakelkasten

Enkele maanden geleden is Greenpower Nano in contact gekomen met Staka (Oosterhout). De naam Staka staat voor ervaring, innovatie en behulpzaamheid. Ze produceren sinds 1982 montagekasten voor diverse klanten in watermanagement, verkeer, energie, communicatie, rail, verlichting, beveiliging en recreatie. Staka was voor haar klanten op zoek naar een extra bescherming op de montagekasten tegen corrosie, vervuiling, graffity en anti plak. Met de pp14 coating van Greenpower Nano wordt aan deze wens voldaan. Pp14 brengt een nano-dik transparant laagje over de kast en creëert hierdoor een inerte toplaag die een vuil- en waterafstotende werking heeft. Tevens wordt de kast dampdicht afgesloten. Door de afstotende werking wordt de kast easy-to-clean. Dat wil zeggen: makkelijk en snel schoon te maken. In de markt zijn diverse coatings voor handen maar beperken zich tot het oplossen van 1 probleem. De pp14 is een coating die meerdere problemen tegelijk aanpakt en is daarom voor montagekasten een perfecte keuze. Daarnaast is de prijs per m2 van de pp14 veel aantrekkelijker.

Voorbeeld: stel u heeft een montagekast binnen de bebouwde kom. Een graffity spuiter zet zijn tekst op de kast……helaas…tijdens het spuiten zal de tekst ‘blurren’. De lol gaat er dan snel af. De graffity zal echter wel blijven ‘kleven’ maar is met warm water spuiten er eenvoudig af te krijgen (zonder schuren!).

Veel bedrijven zijn op dit moment op zoek naar een duurzaam onderhoudsvriendelijke oplossing. Door gebruik te maken van de pp14 coating kan er tot wel 50% worden bespaard op de reguliere schoonmaakkosten. Dat is niet alléén financieel aantrekkelijk maar ook duurzaam. Voor bedrijven die kiezen voor een duurzame strategie is de pp14 daarom de ideale keuze.

Industriële coatings