Laatste nieuwsberichten


Staka Metallics BV aan de slag met Greenpower Nano pp14 coating

Enkele maanden geleden is Greenpower Nano in contact gekomen met Staka (Oosterhout). De naam Staka staat voor ervaring, innovatie en behulpzaamheid. Ze produceren sinds 1982 montagekasten voor diverse klanten in watermanagement, verkeer, energie, communicatie, rail, verlichting, beveiliging en recreatie. Staka was voor haar klanten op zoek naar een extra bescherming op de montagekasten tegen corrosie, vervuiling, graffity en anti plak. Met de pp14 coating van Greenpower Nano wordt aan deze wens voldaan. Pp14 brengt een nano-dik transparant laagje over de kast en creëert hierdoor een inerte toplaag die een vuil- en waterafstotende werking heeft. Tevens wordt de kast dampdicht afgesloten. Door de afstotende werking wordt de kast easy-to-clean. Dat wil zeggen: makkelijk en snel schoon te maken. In de markt zijn diverse coatings voor handen maar beperken zich tot het oplossen van 1 probleem. De pp14 is een coating die meerdere problemen tegelijk aanpakt en is daarom voor montagekasten een perfecte keuze. Daarnaast is de prijs per m2 van de pp14 veel aantrekkelijker.

Read More

Une technologie novatrice pour protéger toutes vos surfaces et faciliter le nettoyage

Ruim 95% van de schoonmaakbedrijven kan géén personeel vinden. So What!??

Ruim 95% van de schoonmaakbedrijven kan géén personeel vinden. So What!??

Greenpower Nano zit regelmatig aan tafel bij schoonmaakbedrijven en facilitair dienstverleners. Vrijwel overal horen wij hetzelfde probleem: “……we hebben moeite om personeel te vinden….” (zie o.a. https://www.rtlnieuws.nl/economie/duizenden-schoonmakers-nodig-maar-die-zijn-bijna-niet-te-vinden). Het probleem is bij sommige schoonmaakbedrijven al zo groot dat men hierdoor omzet gaat mislopen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Het doel van Greenpower Nano is om middels onze moleculaire verbindingstechniek een klant in de schoonmaakbranche te brengen naar een situatie waarbij de aanhechting van vervuiling tegen oppervlaktes minder wordt.
Dit resulteert in een situatie met minder operationele kosten, méér duurzaamheid en minimaal dezelfde eindprestatie (een schone fabriek, douches, sanitair,..etc.).
In de schoonmaakbranche is de prijs en de kwaliteit erg belangrijk. Wat wij nu zien is dat schoonmaakbedrijven steeds vaker gebruik gaan maken van onze producten omdat de schoonmaakfrequentie dan omlaag kan met gemiddeld 50%. Dus minder bezoekjes aan de klant (minder personeel nodig) tegen eenzelfde eindprestatie. Tevens hoeven minder agressieve middelen gebruikt te worden omdat de aanhechting van vervuiling veel minder intensief is. De voordelen:
1.) Besparing personeelskosten: géén extra personeel nodig, dus personeelsprobleem opgelost;
2.) Besparing schoonmaakkosten: minder/géén agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig;
3.) Een tevreden klant;

Greenpower Nano heeft jarenlang ervaring in diverse branches en allerlei testrapporten en certificaten over de duurzame en effectieve werking ten grondslag liggen.

Read More

Waterstaat Volker wessel Greenpower Nano

Project Noordtunnel: wenst u net als VolkerInfra en Rijkswaterstaat ook meer innovatie in uw bestaande werkzaamheden, minder onderhoud(kosten) EN een langere duurzaamheid?

Greenpower Nano heeft een oplossing gecreëerd die ervoor zal zorgen dat de onderhoudskosten drastisch zullen reduceren. De oplossing is gevonden in een innovatieve moleculaire oppervlaktetechniek op nano-niveau die niet alléén de onderhoudskosten ten goede komt maar ook de duurzaamheid! De basis van de techniek is dat het oppervlakte minder vuilaanhechting krijgt en door de covalente moleculaire verbinding veel harder maakt. Doordat de hardheid toeneemt heeft het ook minder kans op beschadigingen in het onderliggende materiaal.

Read More

Groene anti fouling van Greenpower Nano

Het groene alternatief voor Anti-Fouling

Het groene alternatief voor Anti-Fouling
Anti fouling gebruik op schepen is al jaren een discussie in verband met de onvriendelijkheid voor het milieu. Een groen alternatief is dus wenselijk! Greenpower Nano heeft een oppervlakte behandeld bij een schip van Willem van der Zwan. Over een paar maanden zal al te zien zijn wat het verschil is tussen een niet behandelend en het behandelde gedeelte van het schip.

Read More