Ruim 95% van de schoonmaakbedrijven kan géén personeel vinden. So What!??

Greenpower Nano zit regelmatig aan tafel bij schoonmaakbedrijven en facilitair dienstverleners. Vrijwel overal horen wij hetzelfde probleem: “……we hebben moeite om personeel te vinden….” (zie o.a. https://www.rtlnieuws.nl/economie/duizenden-schoonmakers-nodig-maar-die-zijn-bijna-niet-te-vinden). Het probleem is bij sommige schoonmaakbedrijven al zo groot dat men hierdoor omzet gaat mislopen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Het doel van Greenpower Nano in de schoonmaakbranche is om middels onze moleculaire verbindingstechniek tot een situatie te komen waarbij de aanhechting van vervuiling minder wordt. Dit resulteert in minder operationele kosten, méér duurzaamheid en minimaal dezelfde eindprestatie (een schone fabriek, douches, sanitair,..etc.).

In de schoonmaakbranche is de prijs en de kwaliteit erg belangrijk. Wat wij nu zien is dat schoonmaakbedrijven steeds vaker gebruik gaan maken van onze producten omdat de schoonmaakfrequentie dan omlaag kan met gemiddeld 50%. Dus minder bezoekjes aan de klant (minder personeel nodig) tegen eenzelfde eindprestatie. Tevens hoeven minder agressieve middelen gebruikt te worden omdat de aanhechting van vervuiling veel minder intensief is.

De voordelen:
1.) Besparing personeelskosten: géén extra personeel nodig, dus personeelsprobleem opgelost;
2.) Besparing schoonmaakkosten: minder/géén agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig;
3.) Een tevreden klant;

Greenpower Nano heeft jarenlang ervaring in diverse branches en allerlei testrapporten en certificaten over de duurzame en effectieve werking ten grondslag liggen. Wenst u hier meer van te weten? Neem dan eens contact met ons op via info@greenpowernano.nl of telefonisch via 085-4016224.