Snel geld verdienen deze zomer?

Het afgelopen jaar kwamen maar liefst zo’n 12 miljoen toeristen naar Nederland die met elkaar maar liefst 7,3 miljard opleverden voor de BV Nederland. Als toeristisch ondernemer zou het toch prachtig zijn om alleen al 1% daarvan te pakken? Om te zorgen dat ze naar uw museum, monument, kathedraal, plein of restaurant komen, trekt u met dit gegeven in uw achterhoofd toch alles uit de kast? Zorgt u ervoor dat de marketing voor elkaar is: – up-to-date website, voldoende folders – zorgt u ervoor dat alle reisleiders u kennen en pakt u vlak voor de grote toestroom nog even ‘uw buitenkant’ aan. Want daar valt of staat een bezoek natuurlijk pas echt mee: ziet uw pand er niet uit, groeit het groen tussen de tegels èn uit de muur, dan komen de toeristen echt niet binnen. Zij verwachten kortom een gelikte binnen- èn buitenkant!

Ga maar na: als u in een willekeurige stad in Frankrijk een kerk wilt bezoeken die meer op een middeleeuwse ruïne lijkt dan op een kathedraal, dan gelooft u toch spontaan de reisgids niet meer die vol lof spreekt over ‘grandeur’ en ‘importance’? Dan denkt u alleen maar: ja, hoog tijd voor Renaissance!

Zo geldt dat ook voor uw pand. GreenPower Nano heeft precies het juist product ontwikkeld om u daar bij te helpen: Greenpower Nano S14. Deze impregneringscoating maakt elke stenen of betonnen ondergrond volledig waterafstotend maar dampdoorlatend en vuilafstotend. De coating beschermt maar liefst 10 jaar, is eenvoudig aan te brengen en rekent definitief af met invloeden van vocht op steen. Dat is dus snel geld verdienen!

U heeft nog precies 1 week om uw pand te pimpen, voordat de toeristische stroom Russen, Duitsers, Engelsen, Fransen, Chinezen en Japanners Nederland overspoelen met hun honger naar Hollandse landschappen, trapgeveltjes, haring-met-uitjes, terrasjes, kerken en de Nachtwacht.