Themamiddag “Metalen en beschermen”
Donderdag 19 april a.s.
Aanvang: 14.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Locatie: Aluminium Centrum, Einsteinbaan 1, 3439 NJ  NIEUWEGEIN.

In de reeks themamiddagen voor 2018 staat op donderdag 19 April a.s. “Metalen en beschermen” op de agenda. In het kader van deze themamiddag zal het deze keer gaan over oppervlaktebehandeling op NANO technologie.

Oppervlaktebehandeling NANO
In de onbeperkte mogelijkheden van oppervlakte behandeling komen we dagelijks vele mogelijkheden tegen. Is het voor jou nog duidelijk wat je waarvoor gebruikt. En weet jij wat de laatste technologische ontwikkelingen zijn van duurzaam beschermen?

Wanneer pas je poeder coaten of anodiseren toe? Of kies je liever voor verzinken of natlakken? Ooit aan nanotechnologie gedacht? Ken jij de verschillen of neem je aan wat het wel is of niet is?

Om op al deze vragen antwoord te geven, organiseert het Aluminium Centrum in samenwerking met Teqnow en ION  een themamiddag rondom deze techniek.

Ben je bijvoorbeeld actief in de voedingsindustrie, jachtbouw, gevelbekleding, dakconstructies of ander toepassingen waar beschermen van het materiaal een thema is, dan nodigen we je graag uit voor deze themamiddag.

We hebben een aantal toonaangevende bedrijven bereid gevonden om uitleg te geven wat de onderkende mogelijkheden van deze technologie zijn. We nodigen je graag uit met jouw vragen naar voren te komen. Praktijkvoorbeelden of uitdagingen waar je mee zit: je kunt ze op de dag zelf meenemen of vooraf aan ons opsturen zodat we deze vragen uitgebreid kunnen behandelen.

Wie komen er? De bedrijven GreenpowerNano BV (www.greenpowernano.nl) en ZPro zullen 2 korte presentaties geven en vooral ingaan op jouw vragen.

Als je je wilt aanmelden, dan kan dit via de volgende link: aanmelden themamiddag “Metalen en beschermen” donderdag 19 april a.s.